Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

31 May 2011

GELABAH MOMENT...!!!



Ok kali ni aku nak bercerita plak.. taknak post gambar jer pasal ada orang komplen aku punya entry gambar semata-mata kannn (you know who you are :p)... nah hamik cerita nyerrr...

Kringgggggggggggg...........
Aku terkujat dengar bunyi alarm henpon aku.. Shiiiiiiiit dah terlambat. Dengan pantas aku bangkit pi bilik air. Settle smyg subuh aku pun terduduk depan pc (yerr mmg aku tak mandi lagi). Mcm biasa aku akan on9 depan pc dulu tengok ape2 yg patut before mandi and bersiap pi keje..

Sambil2 membaca tu aku pasang lagu Metallica - Hit The Lights.. Tengah asyik2 membaca tu, kringgggggggggggggggggg lagi sekali menandakan dah sampai masanyer utk aku mandi manda utk bersiap pegi keje.. Aku pun capai towel and masuk bilik air. Ape yg terjadi dalam bilik air tu tak perlu la aku nak cerita rasanyer.. hahaha..

Selesai mandi manda, pc masih lagi memutarkan mp3 lagu Metallica tadi.. Saja pasang lagu2 style camtu supaya semangat skit nak bersiap pegi keje.. rasa mcm tengah kena kejar dgn anjing.. bersiap pantas2..

Dalam kepala otak aku berputar2 memikirkan nak pakai boxer or brief hari nih.. hahaha.. mcm mencabut kelopak bunga laju2, aku decide pakai boxer pasal aku nak pakai jeans warna hitam yg agak loose.. aku pun quick grab boxer..

Sarung sebelah kaki... Pastu tarik nafas, balance kan badan, sarung kaki lagi sebelah.

Tiba2, waiyarkkkkkkkk.. kaki tersangkut dan bagai ahli sarkas aku cuba mengimbangkan badan.. Gedebushhh aku terduduk atas tilam. Dengan tidak semena2 pinggang boxer yg sepatutnya saiz pinggang aku dah bertukar saiz dan boleh masuk pinggang aku kuasa dua.. hahaha. Getah yg sepatutnya kembali ke bentuk asal telah stretch melebihi Modulus Of Elasticity dan mencapai region plastic.. hahaha... bergelombang getah dia..

Lalu aku pun tanpa berpikir panjang dan tadak masa nak pikir lagi, pi amik yg lain. Kali ni sarung sambil duduk..

Moral of the story:
1. Tolong sarung sambil duduk. Dah masuk dua2 kaki baru bole berdiri.
2. Kalau nak berdiri jugak, pastikan masa beli boxer tu beli saiz separuh dari saiz pinggang anda.

Sekian terima kasih..






23 May 2011

Greatest Marriage Proposal EVER!!!



This is awesome...







15 May 2011



Aku tahu aku selalu melupakan Mu.
Aku selalu mengabaikan Mu.
Segala nikmat dan rezeki yg Kau berikan tak pernah aku syukuri.
Sehat tubuh badan aku selama ini tak pernah aku hargai.
Kebahagiaan dan kenikmatan di dunia melekakan aku pada azab hari akhirat.
Hakikatnya hanya Kau yg tahu isi hati ku.
Aku malu untuk meminta pertolongan dari Mu.
Namun aku memohon pada Mu, berikan aku satu lagi peluang untuk aku menebus segala dosa2 ku.
Aku memohon pada Mu makbulkan apa yg tersimpan dalam hati aku.






06 May 2011

Anak2 Buah Gua..!!



Luqman

Adib

Daniel

Fatiha

Muaz

Eryna

p/s: gambar dicilok dari fb mak bapak dorg.. hehehe..






03 May 2011

DELL Inspiron 15R



Well.. What do we've got here. It's my new DELL Inspiron 15R.. Errr.. Not exactly mine.. Bos suh beli guna duit company.. hahaha..
Equipped with Intel Core i7..

With HDMI and eSata output..

 Ada keypad.. senang skit pasni nak key in nombor.. konon... hahaha..


 Siap dengan backpack..




Official page kat sini.. sekian..

p/s: sila abaikan background jambu saya...






02 May 2011

Wooooo..!!!



Ok.. This is my first entry on my first ever blog.. It is kind of an experiment. I don't know where to start, what to write/say.. dengggg... choiwww...