Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

09 June 2012

Khidmat Pesanan Masyarakat: Stylo Candy Buffet



Kalau korang nak buat event apa², contohnya engagement day, wedding, birthday party, majlis cukur jambul, atau pape jenis event pun laa, terutamanya event yg banyak dihadiri kanak², boleh dah consider nak buat candy buffet nih. Benda ape candy buffet nih?? Maybe ramai yg dah tau and kepada yg tak tau, candy buffet ni adalah set buffet yg menghidangkan menu² seperti pavlova, cupcakes, macaroons, chocolate, gula², cookies, lollipop, marshmallow, dan yg paling aku suka adalah chocolate fountain dengan buah²an.

Nak dijadikan cerita, kawan aku, cik nana ni menyediakan perkhidmatan candy buffet ni dengan nama Stylo Candy Buffet. Macam² design dan tema yg dorg boleh buat. Gambar² bawah ni sample tema² yg dorg boleh buat. Dan jangan terkejut, harga yg dorg offer ni sangat murah..!! Bermula dengan RM300 sahaja. Mana nak dapat kalau tempat lain. Sila layan gambar² dibawah. Pastikan air liur anda tak meleleh.


Dan kebetulan pulak hari ni, 9 June 2012 at 3 pm, dorg buat launching business dorg ni. Kalau korg nak tengok dan rasa sendiri mcm mana best nyer Stylo Candy Buffet ni, boleh trus pegi launching business dorg dekat Bukit Naga, Section 32 Shah Alam. Kalau tak jumpa jalan boleh call dorg. 019-7339193 atau. 017-2369667. Kalau tak berkesempatan nak pegi launching party dorg ni boleh tengok website atau facebook dorg kat bawah ni.

Website
Facebook







1 comment:

  1. thanks a lot faiz!....TERBAIIKKKK...nice post!...

    ReplyDelete