Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

29 November 2012

Seni Lukisan Pada Salji



Aku tak tak sapa yg buat, dekat mana, etc. Aku dapat gambar saja.







28 November 2012

Mari Lihat Gambar Bersaiz 16 Gigapixel




Yes. I mean GIGA not Megapixels. Superzoom.


Source






Jambatan Pejalan Kaki Yang Unik Di Belanda



Jambatan pejalan kaki yg unik ini terletak di Purmerend, Belanda direka oleh syarikat arkitek Next. Jambatan ini dinamakan Melkwegbridge dan ia menjadi tarikan pelancong kerana tangga yg curam dan tinggi serta rekaannya yg unik.


Source






Tashirojima Di Jepun Merupakan Syurga Bagi Kucing



Pulau kucing ini dinamakan Tashiro. Ia digelar pulau kucing kerana terdapat banyak gila kucing² disana kerana penduduknya percaya ia boleh mendatangkan kekayaan dan nasib baik. So post ni penuh dengan gambar kucing. And kepada peminat kucing, boleh simpan angan² untuk tinggal disana. Kucing jalanan kat sana tak kurus mcm kucing jalanan kat Malaysia. Sana gemok².







Lakaran Muka Yang Gagal Oleh Polis



Ini adalah lakaran muka oleh pihak polis merujuk kepada Salvatore Perrone, suspek kepada kes pembunuhan di Staten Island.


Ini adalah Salvatore Perrone yg sebenar. Gagalllllllll.


Source






Perabot Modular Oleh Tetran



Tetran Modular Furniture memberi peluang kepada pelanggan untuk membina atau mengubah perabot mereka menjadi perabot modular yg mempunyai banyak ruang simpanan. Ini amat berguna untuk rumah yg bersaiz agak kecil.







27 November 2012

Prank Hantu Dalam Lif Di Brazil




Nokhorommm. Kalau aku pun cuak giler bab.







Taman Tegak "Supertree Grove" Di Singapura



Baru² ini, Supertree Grove telah dibuka dan ia merupakan salah satu tarikan di Gardens By The Bay di Singapura. 18 struktur rangka besi itu adalah taman dalam keadaan tegak setinggi 25 sehingga 50 meter. Diatas menara utama, terdapat sebuah restoran.