Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

28 February 2013

Aksi Kejar Mengejar Yang Superb Menggunakan Kereta Kawalan Jauh




Nice one. Sempoi giler.







Pusat Penyembelihan Ular Di Indonesia



Di sebuah kampung di Kapetakan, Indonesia, terdapat sebuah kilang penyembelihan ular untuk mendapatkan daging dan kulitnya yg dikenali sebagai Boss Cobra oleh penduduk tempatan. Kilang ini menghasilkan beratus² meter kulit ular yg kemudian dijual kepada pembuat barangan kulit berasaskan ular. Dagingnya pula tidak dibazirkan. Ia dijual dan dipercayai boleh menjadi ubat kepada penyakit kulit, asma, dan meningkatkan prestasi ketika berasmara.







Bila Photoshop Memalukan Diri Sendiri



Hahahaha. Bajet.







Labah-Labah Goreng Di Cambodia



Di Cambodia, labah² goreng merupakan perkara biasa. Di bandar Skuon, labah² goreng merupakan makanan snek yg popular dan menjadi tarikan pelancong yg singgah di bandar ini. Labah² ini yg banyak terdapat di kawasan kampung mempunyai habitat di dalam lubang dalam tanah. Penduduk kampung akan mengutip dan menggoreng labah² ini dengan minyak. Amalan memakan labah² ini dikatakan bermula sejak zaman Khmer Rouge dimana ketika itu bekalan makanan amat sedikit.







Tshirt Dan Boobs



Hahahahaha. Kena pulak.







27 February 2013

Prank Kejam Untuk Komputer Kawan



Hahahahaha. Sapa nak try silakan. Kalau bertumbuk, jangan salahkan aku. Tp yg guna IE tu boleh tukar guna Firefox or Chrome kot. Mana ada org pakai IE dah.


Source






Dengan Dildomaker Kini Anda Boleh Membuat Mengikut Kreativiti Sendiri



Hahahahahahah. Dildomaker? WTF?? Imaginasi terlampau.







50 Kenangan Zaman Kanak-Kanak




Hahahaha. Nice video from GermaniProduction. Memang mengimbau kenangan zaman kecik².







Koleksi Ukiran Pada Zippo Tentera Perang Vietnam



Semasa perang Vietnam dahulu, tentera Amerika menggunakan lighter jenama Zippo kerana tahan lasak. Dan pada Zippo ini juga, tentera² itu akan mengabadikan ayat² atau kenangan mereka. Mari lihat apa yg mereka ukirkan.







10 Cara Hukuman Bunuh Yang Brutal




10 cara hukuman bunuh yg kejam dan brutal. Some are still in use until today.







26 February 2013

Volkswagen XL1 : Konsep Hybrid Yang Sangat Efisyen



Volkswagen telah memperkenalkan konsep XL1 dan berita terbaru adalah ia bakal dikeluarkan sebagai model produksi. XL1 hanya menggunakan enjin 1 liter. Jika ia dikeluarkan, ia bakal menjadi kereta paling menjimatkan minyak dan paling aerodinamik di dunia. Kereta ini hanya menggunakan 0.9 liter diesel untuk 100 kilometer dan kereta ini juga mampu pergi sejauh 50 km dengan hanya menggunakan bateri.







10 Cara Diet Gila Yang Pernah Di Amalkan




10 teknik diet yg giler dan sangat bahaya. Tak sangka ada org sanggup buat.







Prank Stresstest Oleh Nivea




Prank yg bertajuk The Stresstest oleh Nivea. Hahahahaa kalau aku kena mcm ni mesti dah gelabah dah. Apehal tetiba dikehendaki pihak polis.







Jewel Of The Universe Oleh Chris Chamberlain



Karya seni menggunakan menggunakan serpihan kristal ini dihasilkan oleh Chris Chamberlain. Ia sepanjang 3.2 meter dan setinggi 2.2 meter. Beliau menghabiskan masa sebanyak 3500 jam untuk menghasilkan karya ini selama 27 bulan. Beliau menggunakan 12 jenis kristal iaitu amethyst, aquamarine, citrine, diamond, emerald, iolite, peridot, ruby, sapphire, tanzanite, topaz dan zircon.







Kompilasi Kesan Shockwave Dari Meteor Di Russia




Tahukah anda, daripada seribu lebih orang yg cedera, kebanyakannya adalah disebabkan oleh shockwave.







25 February 2013

Comet? Asteroid? Meteoroid? Meteor? Meteorite?



Comet? Asteroid? Meteoroid? Meteor? Meteorite? Ini penjelasan tentang perbezaannya.


Source






Kenali Jenis-Jenis Lensa Kamera DSLR




Dalam video ni dia explain guna lensa Pentax. Tp aku rasa sama jer utk semua brand kot. Enjoy.







Imbas Kembali Kehebatan Michael Jordan




Michael Jordan merupakan lagenda dalam sukan bola keranjang. Mari imbas kembali tahap lagenda beliau dengan video top 50 pergerakan beliau.







Sains Disebalik Ketagihan Bahan Lucah [SFW]




Hahahaha. Sains disebalik ketagihan bahan porno.







22 February 2013

Bagaimana Cara Senyum Dengan Ikhlas Semasa Bergambar




Haha this one is very useful since aku pun tak reti nak senyum ikhlas depan kamera. Sesuai jugak untuk yg nak berkahwin. Letih wooo nak senyum sepanjang hari.







Statistik Kerjaya 10000 Pelakon Filem Dewasa




Hohohoho. Pagi² jumaat dah buat onar dengan post mcm ni. Klik gambar kalau taknak rabun mata.







21 February 2013

Ukiran Kayu Realistik Oleh Livio De Marchi



Livio De Marchi merupakan seorang pengukir kayu yg berbakat dalam menghasilkan replika apa² objek menggunakan kayu. Hasil ukiran beliau juga sangat realistik.