Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

30 April 2013

Masuk Parking Paling Lama Dalam Sejarah




Hahahahahahahahahahhaha. Hahahahahahahahahahhhahhahahhaaahha. Hahahahhahhahhhahhahahahahhahahaha.







Menunggang Basikal Setinggi 5 Meter Di Tengah Bandar



Hahaha. Mcm mana rasa menunggang basikal setinggi 5 meter. Sila lihat video POV dibawah.


Source






Antara Melahirkan Anak Dan Kena Sepak Dekat Telur, Yang Manakah Lebih Menyakitkan




Ada tersebar kat fb. Mcm berlawan² pulak antara 2 jantina yg mengatakan mereka laa yg rasa paling sakit. Ni video penjelasannya.







Panduan Mengundi Pilihanraya 2013




PRU13 tinggal lagi beberapa hari. Ini adalah panduan untuk semua yg mengundi. Pangkah dengan bijak.


Source






Realiti Vs Filem




Hahahahaha.







29 April 2013

Trailer Iron Man 3 Versi Thailand




Hahahaha. Dulu aku pernah post org putih buat mcm ni jugak. Ni versi Thailand pulak. Hantam pi.







Tentang Derma Darah




Selamat tgh hari. Info dan fakta tentang derma darah. Klik gambar utk besarkan.







Pembedahan Patung Beruang




Video yg pelik. Aku pun tak paham apa motif yg cuba disampaikan.







Koleksi Flash Drive Iron Man 3 Untuk Peminat Tegar



Kepada peminat tegar Iron Man 3, anda harus mendapatkan flash drive oleh InfoThink ini. Terdapat 3 koleksi iaitu Glove with Repulsor, Arc Reactor, dan Mark 42's Helmet. Kesemua koleksi ini didatangkan dengan pilihan kapasiti 8GB dan 16GB. My personal favorite ialah yg glove tu. Awesome giler.


Source






Gambar-Gambar Bangunan Runtuh Di Bangladesh



Pada 24 April lalu, sebuah bangunan 8 tingkat runtuh dah mengakibatkan lebih 300 kematian dan lebih 1200 cedera di Dhaka, Bangladesh. Bangunan Rana Plaza itu merupakan kilang textile dan telah didapati retak pada hari Selasa namun, tuan punya bangunan, Sohel Rana, berkata "nothing serious".







25 April 2013

Mumia Yang Disangkakan Alien Sebenarnya Adalah Manusia



10 tahun lalu, mumia seekor alien sepanjang 6 inci dijumpai di Gurun Atacama, Chile. Mumia ini dinamakan Atacama Humanoid dan dikatakan adalah seekor alien yg dimumiakan. Namun baru² ini saintis dari Stanford University telah mengesahkan bahawa ia bukanlah alien tetapi manusia. Namun masih terdapat pelbagai misteri mengenai Atacama Humanoid ini dan banyak persoalan masih belum terjawab. Anda boleh membaca lebih detail tentang makhluk ini di source link di bawah.







Rube Goldberg Chain Yang Awesome



Aku baru tau benda ni dipanggil Rube Goldberg. Awesome video oleh A-Trak dan Tommy Trash's Tuna Melt. Tak tau dorg rakam video ni one shot atau ada guna editing jugak. Layan jelaa.







Kesan Kasut Tumit Tinggi Kepada Badan Anda




Untuk mereka yg suka pakai high heel. Klik gambar utk besaqkan.







Adakah Anda Tergolong Dalam Spesis Manusia Rare




Sifat² pada manusia yg rare. Adakah anda ada tanda² berikut?







24 April 2013

Gambar-Gambar Volcano Di Dalam Gunung Berapi Aktif



Dua orang jurugambar dari Kyrgyzstan, Andrew dan Luda telah menjalani satu penjalanan mencabarkan untuk mengambil gambar volcano yg masih aktif. Mereka berdua telah ke semenanjung Kamchatka di Russia dimana terdapat kawasan volcano yg masih aktif iaitu di Tolbachik.







Jam Tangan Rebellion T-1000 Gotham



Dah lama tak tulis pasal jam. Kali ni adalah jam tangan dari pembuat jam tangan mekanikal terkenal, Rebellion. Jam tangan Rebellion T-1000 Gotham ini hanya dibuat sebanyak 25 biji sahaja. Jadi ia sangat limited dan harganya sangat dasyat. Jam mekanikal ini mampu menyimpan tenaga untuk berfungsi selama 1000 jam. Waktu ditunjukkan pada jam melalui 2 roller. Satu menunjukkan jam dan satu lagi menunjukkan minit. Terdapat 693 komponen keseluruhannya untuk menggerakkan roller jam dan minit itu. Badan jam ini diperbuat dari titanium dengan kemasan Diamond Like Carbon (DLC). Jan ini juga menggunakan tali yg diperbuat dari kulit Alligator.


Source






Bila Paragliding Dan Sarkis Digabungkan



Peminat paragliding, Gill Schneider bergabung dengan ahli sarkas ayahnya dan menghasilkan video menarik ini.







10 Kes Ketenteraan Yang Mengejutkan




10 kes tentera yg mengejutkan dunia.







23 April 2013

Mesin Senaman Untuk Menjadi Pelumba Formula 1



Technogym telah mengeluarkan satu alat senaman khas untuk pelumba F1 iaitu Technogym F1 Training Machine. Mesin senaman ini digunakan oleh pelumba seperti Fernando Alonso dan Felipe Massa untuk menguatkan otot mereka. Alat senaman ini meniru daya yg dialami oleh pemandu di lengan, bahu dan leher.


Source