Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

31 May 2013

Kompilasi Kucing Vs Printer




Something yg boleh menggelikan hati. Enjoyyy.







Monkey Light Pro : Lampu LED Menarik Untuk Basikal Anda



Monkey Light Pro dipasarkan oleh MonkeyLectric. Ia adalah lampu LED yg dipasang pada rim basikal. Ia adalah kalis air dan tahan lasak dan boleh dilihat dari kedua² side. Anda boleh menggunakan applikasinya untuk memuat naik koleksi gambar dan animasi anda untuk dipaparkan pada basikal anda.







Kit Kecemasan Untuk Mereka Yang Sakit Hati



Selalu kita tengok kit kecemasan (first aid kit) untuk mengubat sakit² luaran seperti luka dan lebam. Tp kit kecemasan ini adalah untuk sakit dalaman iaitu sakit hati. Ia dinamakan Love Hurts dan sesuai untuk mereka yg putus cinta atau sebagainya. Kit ini direka oleh Melanie Chernock.







29 May 2013

Bagaimana Nikotin Membahayakan Kesihatan




Info yg bagus untuk perokok tegar seperti aku. Hahahaha.







Bukti Menguap Adalah Penyakit Berjangkit




Tahukah anda menguap adalah penyakit berjangkit? Video ini buktinya.


Adakah anda ada menguap sepanjang anda menonton video ini?






Jangkaan Dan Realiti Bila Anda Mesej Ex Anda



Hahahahaha.


Source






Lagi Seni Ukiran Kayu Realistik Oleh Tom Eckert



Tom Eckert merupakan seorang pengukir kayu yg sangat teliti. Beliau mendapat Master of Fine Arts dari Universiti Arizona. Beliau telah menyertai pelbagai exhibition sejak 1966 lagi. Berikut adalah hasil ukiran kayu beliau yg sangat realistik dan siap diwarnakan.







Sejarah Tulisan Dan Tipografi Melalui Animasi Gerak Henti




Hamik ko nak sangat tajuk bahasa melayu. Kan dah pelik bunyinya. Sejarah font dan typography melalui animasi stop-motion. Menggunakan 291 kertas, 2,454 snap gambar, 140 jam bekerja. Dihasilkan oleh Ben Barrett-Forrest.







28 May 2013

External Hard Drive Berbentuk Kereta DeLorean



Peminat filem Back To The Future pasti mengenali kereta ini. Ini ada DeLorean DMC-12 yg sangat ikonik dan menjadi kegilaan remaja pada zamannya. Flash Rods telah mengeluarkan sebuah external hard disk yg berbentuk kereta ini. Model kereta ini sangat detail dan terdapat 2 variasi iaitu menggunakan rim biasa dan juga rim landasan kereta api. Hard disk ini berkapasiti 750GB dan dijual dengan harga US$385 untuk rim biasa dan US$340 untuk rim landasan kereta api.


Source






Leggings Untuk Gamer Perempuan



ROMWE telah mengeluarkan koleksi leggings bertemakan game. Sangat sesuai untuk wanita yg gemar bermain game. Anda juga boleh melihat semua koleksi² leggings yg menarik di website mereka.


Source






Setiap Lelaki Mesti Jeles Dengan Koleksi Bapak Dan Anak Ini



Seorang Redditor bernama Mertzlufft dan ayahnya telah mengumpul dan membina ruang arked di tingkat bawah tanah rumah mereka. Super awesome.







Gambar-Gambar Lama Singapore Pada Tahun 1950an dan 1960an Semasa Masih Bersama Malaysia



Gambar² lama Singapore semasa masih bersama Malaysia.







Jika Candy Crush Di Dunia Sebenar




Untuk peminat tegar Candy Crush Saga.


Source






27 May 2013

Sejarah Hidup Superman Sejak 1930




It’s a bird! It’s a plane! It’s…. a Superman.







Lelaki Ini Sangat Suka Makan




Hahahhahahahahahahhaefrgiherhg;efjh'sejh;s







Wanita Ini Boleh Memusingkan Kakinya 180 Darjah



Jen O'Shea merupakan bekas pengidap kanser. Beliau berrjaya melawan kansernya dan menariknya selepas itu, beliau mendapat satu bakat yg baru. Beliau boleh memusingkan kakinya 180 darjah tanpa sedikit pun rasa sakit.


Source