Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

20 September 2011

Jewel Undercover Karaoke




Jewel ni mmg dah femes la. 4 kali Grammy nominee. Album dia terjual sebanyak 27 million seluruh dunia. Ok cerita dia mcm ni. Geng² Funny Or Die ni jemput Jewel untuk buat prank. Dia make-up si Jewel ni supaya jadi muka org lain, dress up pun mcm org balik keje. Pastu depa pegi kat open karaoke, depa buat² mcm suruh si Jewel ni nyanyi lagu Jewel sendiri. Crowd pun terpegun la dengar si Jewel ni nyanyi. Korang layan jela video ni sampai habis. Nanti korg tengok la camne reaksi org bila dengar dia nyanyi. Silap haribulan boleh leleh air mata woooo.







No comments:

Post a Comment