Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

12 September 2011

Kohler Numi Jamban Paling Hensem Dalam Dunia




Membuang air merupakan salah satu nikmat dunia yang paling best. Hahahaha. Syarikat pembuat jamban, Kohler telah mencipta jamban yg paling canggih dan hensem di dunia. Antara feature yg terdapat pada Kohler Numi ini termasuklah:
  • motion activated lid and seat dan height adjuster dimana penutup akan dibuka sejurus anda masuk ke bilik air dan ketinggian dilaraskan.
  • penyembur asshole boleh laras yg mempunyai pelbagai pelbagai pattern semburan dan pressure dan temperature air juga boleh dilaras.
  • pengering asshole anda.
  • penyedut bau²an yg tidak menyenangkan anda.
  • tempat duduk yg mempunyai pelarasan suhu supaya anda tidak kesejukan duduk kat jamban tu di pagi hari.
  • pemanas kaki dimana udara panas disemburkan pada kaki anda untuk keselesaan
  • panel belakang yg berlampu
  • built in speaker dimana anda boleh mendengar mp3 atau radio semasa sedang melepas.
  • dilengkapi dengan touch screen remote control supaya lebih mudah untuk menukar setting
  • user preset dimana setting untuk diri anda di save kan.
  • Numi flush technology yg sophisticated dimana ia dapat menjimatkan penggunaan air anda.
  • auxiliary control jika anda malas nak guna remote control
Perghhhhh. Dah boleh jadi promoter jamban dah aku nih. Teruskan pembacaan untuk gambar² dan video.






















No comments:

Post a Comment