Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

07 October 2012

Weekly Search Keyword



Ok aku rasa nak start segmen baru. Tak tau laa konsisten ker tak. Aku namakan Weekly Search Keyword. Aku selalu tengok statistik blog aku sendiri. Mmg hari² aku akan tengok. Search Keyword ni adalah perkataan yg di search pada blog ini atau search yg membawa ke blog aku ni. Kadang² mmg macam² keyword yg mengarut aku tengok. So aku nak share dengan korg and layannnn.


Seriously ada org search gambar seekor anak itik??? And what the hell is lambokini???






2 comments:

  1. terbaik...truskan mencari keyword2 yang mantap dan terkini

    ReplyDelete