Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

19 November 2012

Penggelek Cat Yang Menghasilkan Corak Seperti Kertas Dinding



Antara cara untuk mencantikkan bilik adalah dengan mengecat. Namun kini anda boleh mengecat dengan lebih cantik lagi menggunakan paint roller dibawah. Ia mempunyai pelbagai jenis corak untuk membuatkan bilik anda nampak seperti memakai wallpaper. Anda boleh membeli roller ini di sini [link]. Lihat video bawah sekali untuk cara penggunaan.


Source






5 comments:

  1. menarik ni. ada ka orang buat dropship natang ni ek?

    ReplyDelete
  2. ERMM..MENARIK..CAM BERMINAT PLAK..KAT MANA @ CAMMANE BOLEH SAYA DAPATKAN ROLLER NIE?? INFO PADA SAYA LEH amieyn_7880@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Salam. Nak tau mna blh beli roller pattern tu ye? Blh e-mail saya syarah5398@yahoo.com. saya d jb.klu ada area jb pun cun juga.thanks...

    ReplyDelete
  4. salam.. saya nak tahu macam mana nak beli roller pattern tu ek?saya kat shah alam tolong emailkan alamat dan no tel ek!!! chetiey02@gmail.com

    ReplyDelete