Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

16 August 2011

Belajar Memasak Gaya Seorang Forever Alone



WARNING..!! Video ini sangat disturbing terutama kepada geng² forever alone. Henry's Kitchen mengajar kita cara memasak dan yg disturbing nya cara dia memasak yg sangat menampakkan gaya seorang looser. Tolong tengok sampai habis. Aku pun mula² malas nak tengok pasal aku ingat tak menarik, tapi pastu aku keraskan jugak hati untuk tgk. Baru paham video nih. Yeaa who knows satu hari nanti aku sendiri pun jadi mcm ni. Hahahaha.







No comments:

Post a Comment