Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

16 August 2011

Monster Double Storey Trailer



Kadang² aku pernah berangan nak travel keliling Malaysia naik caravan. Makan, mandi, tido suma dalam caravan. Rasa free giler. Nak pegi mana² pun boleh, nak tido mana² pun boleh. Tapi bila aku tengok monster trailer nih, fuhhhhhhh lagi dasyat. Monster double storey trailer ni di bina oleh Anderson Mobile Estates. Dengan keluasan 1,200 sqft, dah sama mcm duduk 5 star condo. Dalamnya dipenuhi segala kemudahan yg anda boleh bayangkan ada dalam sebuah rumah. Ia juga dilengkapi 360 degree 24/7 video surveillance and security.












Source






No comments:

Post a Comment