Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

21 October 2011

Lytro Kini Sudah Dijual



Ok ingat lagi aku pernah post pasal Lytro Picture Revolution dulu? Kalau tak tau paham pasal Lytro ni sila baca dulu. Sekarang Lytro dah release the actual camera. Ianya dijual dengan harga US$ 499 untuk 16GB dan US$ 399 untuk 8GB. Dengan camera Lytro ini, korang boleh upload gambar dia dekat website dia using your account. Then korang boleh share gambar tu dekat facebook, twitter, etc. Sila lihat contoh gambar² dibawah dan try click pada bahagian yg korang nak focus. Check out their website here.








No comments:

Post a Comment