Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

10 November 2011

Seni Buku Brian Dettmer



Wowww. This is an intricate arts. Brian Dettmer yg merupakan student di Columbia College dan berasal dari Chicago menggunakan buku sebagai bahan untuk ukiran beliau. Dan yg lagi bestnya, ukiran² itu menggunakan isi kandungan buku tersebut. Gambar² atau ayat² dalam buku tu dijadikan asas untuk ukiran beliau. Aku tak dapat bayangkan mcm mana otak org mcm ni berfungsi. Adakah dia kena merancang sebelum start buat ukiran ataupun terus ukir jer and follow the flow. So kalau korang ada banyak buku panduan talipon atau yellow pages tu boleh la kasik dia ni tolong ukirkan. Hit the source link untuk tengok lebih banyak hasi seni beliau.


Source






No comments:

Post a Comment