Say Thanks To Admin Just By Clicking Any Advertisement

22 July 2011

Di Luar Kawasan - Cuti Blogging



Esok aku kena pegi Kencana, Lumut utk submit MDR. Mau dekat 20 file. Berhempas pulas menyiapkan sampai pukul 12 mlm. Lepas tu kena settlekan suma keje² tertangguh dekat site sebab platform dah nak load out ujung bulan. Isnin baru bole balik. So, aku kena stay kat site dan terpaksalah cuti berblogging. InsyaAllah kalau ada kesempatan aku try post jugak. Sementara ketiadaan aku ni korg baca la post2 aku yg lama. Kalau ada info² yg best utk aku post boleh share kat aku. See u guys soon. Adios.

p/s: it all started from "ITIWMY" and till now "ISWMY".






4 comments:

  1. MDR?teringat ms keje dl..kn g ganu kn hntar MDR

    ReplyDelete
  2. hoho. letih woo kena compile suma.

    ReplyDelete
  3. tp de masa lak updet blog kan?huhuhu

    ReplyDelete